Om oss

VI ER RENVIKT AS

RENHOLD VIKTIG TJENESTER

RENVIKT AS bedriften tilbyr profesjonell rengjøring til både privatmarkedet og næringsliv og har en imponerende referanseliste å vise til. Vask på større byggeprosjekter og fast rengjøring kontorer lokaler og trappeoppganger med fellesarealer til boligsameiene utgjør en stor del av kundegruppe. RENVIKT AS er et medlem i Østfold Næringsråd Organisasjon.

Bedriften tar oppdrag innen rengjøring av kontorlokaler, vask av brakker, moduler, kontorrigg, boligrigg, garderoberigg, kantine, hovedrengjøring, fast vask til trappeoppganger, kontorlokaler og fellesarealer.

Dette er en erfaren gjeng, som har over 10 år i renholds bransjen bak seg. RENVIKT har faste ansatte og leier inn flere ved større prosjekter. De har det vært mange av! Bedriften er hyppig brukt i større byggeprosjekter og har hatt oppdrag i hele Viken, på infrastruktur prosjekter som brakkevask ved bygging av Follobanen, Stathelle/Rugtvedt, Brumunddal, Arnkvern Moelv, Sollihøgda og etter bygg vask i Sætre Havn, Elveparken, Heiergården Terrasse, Rudskogen Motorsenter bygninger og mye mer.

Vi er klare til å utføre rengjøring tjenester med god kvalitet til dere.

019

Rolandas Gavenas

Salgs Leder

Telefon 967 32 324

e-post: post@renvikt.no

014

Viktorija Gavenas

Daglig Leder

Telefon 968 32 008

e-post: post@renvikt.no

01

Tetyana Zakrevska

Kvalitetskontroll

Telefon 967 32 324

e-post: post@renvikt.no